Kade Zuid Fase 2 - IJsselzijde: Nu in verkoop.
Bekijk de 68 luxe appartementen.

PRACHTIG WONEN AAN DE IJSSEL

In Noorderhaven Zutphen komt het prachtige nieuwbouwplan Kade Zuid. Hier komen 150 luxe koopappartementen. Omringd door water, gekleurd door groen, gesierd door een grote variatie aan appartementen. Gelegen op een prachtige locatie tussen de IJssel en het Koelhuis. Tussen de Noorderhaven en de IJssel kunt u heerlijk ontspannen wonen dichtbij de stad.

kadezuid-zutphen-nieuwbouw-appartementen-noorderhaven-kade

IJsselzijde – Fase 2

Nu in verkoop

De 68 appartementen zijn nu verkoop. Door de huidige omstandigheden hebben wij geen grote bijeenkomst georganiseerd, maar doen we de verkoop volledig ‘online’. Dit betekent dat u eenvoudig vanuit huis de start verkoop kon volgen vanaf uw computer of tablet, via een live-uitzending. Heeft u deze livestream gemist? Geen probleem, via de onderstaande button kunt u de Online Start Verkoop terug kijken.

Online Start Verkoop terug kijken »

duurzaam-en-comfortabel-kade-zuid-appartement-zutphen

Duurzaam & comfortabel

Kade Zuid geeft ruimte aan 149 koopappartementen in vele varianten. De grootte varieert tussen circa 80m² tot 200m². Parkeren is mogelijk in de parkeerkelder onder het gebouw. De appartementen zijn geheel gasloos. De appartementen worden gerealiseerd met een WKO-installatie (Warmte Koude Opslag). Die naast het verwarmen ook de woning een paar graden kan koelen tijdens een warme zomer. Hierdoor zijn de appartementen heel duurzaam en comfortabel.

Geniet in de groene parktuin

Kade Zuid is een bijzondere plek om te wonen. Dat is niet alleen voelbaar in het gebouw, maar ook daarbuiten. Aan de achterzijde komt een grote parktuin van 6.000m² speciaal voor de bewoners van Kade Zuid.

Bij het ontwerp van Kade Zuid is niets aan het toeval overgelaten. Een team van architecten heeft het gebouw perfect laten aansluiten bij de omgeving. Daarbij is het volledig uitgerust naar de woonwensen van deze tijd.

Wilt u niets missen? Meld u aan voor de nieuwsbrief.
Ontvang relevante updates over het project.

Wilt u precies weten hoe wij met uw gegevens omgaan?
Dat leest u in ons privacy statement.